ОСТАННІ НОВИНИ

«Повстанці», від чиїх рук бояться вмерти члени «опоблоку», не знають української мови

|

На електронну скриньку «Опозиційного блоку» [email protected]  17 квітня в 00:17 ночі надійшов лист, в якому невідома організація, яка назвалась «Українська повстанська армія»,  взяла на себе відповідальність за вбивства представників попередньої влади, опозиційних політиків. Листа з так званими погрозами оприлюднено сьогодні на сайті «Опозиційного блоку», інформує кореспондент Львівського порталу

«Ми беремо на себе відповідальність за знищення… Чечетова, Пеклушенко, Мельника, Калашникова, Бузини. Ці атентати були попередженням антинародному режиму олігархів-зрадників, що ми не жартували, коли говорили: «Або люстрація, або – ліквідація»», – цитують опозиціонери лист сумнівного походження.

Як зазначають представники «Опозиційного блоку», автори листа вимагають від зрадників «назавжди покинути межі України». 
Вони повідомляють, що дають «72 години особам, які винні в антиукраїнській та антинародної діяльності, починаючи з 00.00 годин 18 березня, щоб ті раз і назавжди покинули межі України».

«Схоже, що автор (чи авторський колектив), захопившись графоманством, забув глянути на календар…», – зазначають в «опоблоці».

Львівський портал додає, що автори так званої погрози не лише «заплутались» у датах, але й далекі від знань українського правопису. Зокрема, їм невідомо те, що українською мовою закінчення у прізвищах є змінними (на відміну від російської мови). Йдеться про прізвище Пеклушенка – ред.

Водночас, піддаючи сумніву цей «епістолярний шедевр», «Опозиційний блок» просить СБУ і правоохоронні органи звернути увагу на «повстанців».

Також політсила додала скрін-копію отриманого листа: