ОСТАННІ НОВИНИ

Турчинов невдоволений темпами зведення фортифікаційних споруд

|

Темпи, якими виконуються роботи зі зведення фортифікаційних споруд, незадовільні. Про це заявив Секретар РНБО Олександр Турчинов під час перебування в зоні проведення АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

«Ми не можемо працювати як в мирний час. Російсько-терористичні угруповання можуть розпочати в будь-який час нову хвилю активних військових дій. І наше завдання – бути готовими до цього», – сказав він. Крім того, за його словами, не зважаючи на підписані Мінські угоди, з боку російсько-терористичних угруповань відбуваються постійні обстріли наших позицій.

«Бійці з Широкіного подарували мені осколок від 120-міліметрової міни, яка прилетіла на українські позиції буквально за декілька годин до нашого приїзду», – сказав Олександр Турчинов, додавши, що це є свідченням того, що Росія і підконтрольні їй терористичні угруповання все роблять для того, щоб зірвати мирний процес та відновити бойові дії.

«Ми повинні бути готовими відбити будь-яку агресію щодо нашої країни», – резюмував Секретар РНБО, наголосивши, що потрібно використовувати кожну годину для відновлення нашого оборонного потенціалу.