ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи найбільше провокують сили АТО в районі Авдіївки та Пісків

|

16 квітня в зоні проведення Антитерористичної операції у Донецькій і Луганській областях зберігалася тенденція щодо зменшення кількості збройних провокацій з боку бандформувань так званих “ДНР” і “ЛНР”. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

За даними прес-центру, протягом дня злочинці провели 25 обстрілів, переважно зі стрілецької зброї.

“Разом з тим, на Донеччині в районі населеного пункту Бугас неподалік міста Волноваха противник здійснив два постріли по наших позиціях із гармати калібром 152 міліметра, а в районі Пісків вів вогонь із гармати калібром 122 міліметри та 120-ти міліметрових мінометів, чим грубо порушував Мінські домовленості”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, 15.35 до 16.00 в напрямку українскьих позицій неподалік Авдіївки злочинці випустили близько 10 мін із 120-ти міліметрового міномету.

“Також поблизу Авдіївки та Опитного злочинці обстрілювали наші позиції із зенітної установки.
Неподалік Маріїнки сталося бойове зіткнення із застосуванням обома сторонами стрілецької зброї, в ході якого підрозділи АТО змусили ворога відступити”, – додають у прес-центрі.

На Луганщині в районі селища Донецький бандформування обстріляли український опорний пункт зі стрілецької зброї. Також противник тричі обстріляв українські позиції неподалік села Сокольники Новоайдарівського району.

Фото: соціальні мережі