ОСТАННІ НОВИНИ

Неживих тварин завтра принесуть до маєтку Дубневича

|

Завтра у Львові влаштують акцію «Подарунок депутату-вбивці», під час якої збиратимуть м’які іграшки для народного депутата Богдана Дубневича. Про це на своїй сторінці у Facebook журналіст Марічка Жук, передає кореспондент Львівського порталу.

Акція відбудеться по вул. Лісна, 16 (поблизу 4-ої дорослої поліклініки) о 12 год. Учасників акції просять не спізнюватися, аби не заблукати у лісі, і принести м’які іграшки.

 

«Завтра активісти-зоозахисники та усі небайдужі люди вирушать до маєтку «пана» Дубневича у Сихівському лісі. З активістами прийдуть «душі» вбитих депутатом тварин і принесуть з собою плакати з закликами спокутувати Дубневича свій гріх у два способи. Перший – профінансувати, врешті, Реабілітаційний центр бурого ведмедя у заповіднику «Синевир». Другий – поїхати в АТО і там демонструвати свої навички влучної стрільби у боротьбі з ворогом.Що обере депутат – побачимо завтра», – написала М.Жук. 

Проведення акції беруть на себе активісти зоозахисної організації Еко Zахист, які займаються охороною навколишнього середовища, рятування тварин, відновленням справедливості у зоосфері.

 

Як відомо, днями у ЗМІ випливли шокуючі знімки впольованих трофеїв із сафарі Богдана Дубневича.

 

Фото із соцмереж