ОСТАННІ НОВИНИ

Жителям Львівщини пропонують оформити субсидії через Укрпошту

|

Відтепер, щоб подати документи на оформлення субсидій, жителям Львівщини не потрібно буде йти до управління соціального захисту населення, а відправити їх реєстрованим поштовим відправленням. Укрпошта забезпечить швидку та гарантовану доставку документів за адресою. Про це Львівському порталу повідомили в Адміністрації Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта».

Відправлення можна буде зробити як у кожному відділенні поштового зв’язку так і не виходячи з дому. Листоноша, яка доставлятиме кореспонденцію чи приноситиме пенсію до ваших осель зможе прийняти та за бажанням заадресувати листи з бланками заяв та декларацією про доходи, які жителям Львівщини буде скеровано до 15 квітня 2015 року (за повідомленням прес-служби Кабінету Міністрів України).

«Надана можливість щодо відправлення поштою – це принципове рішення, яке прийняв уряд, і це перший експеримент в історії України. Безумовно, ми розуміємо, що це великі ризики, але ми будемо переходити на безконтактну форму надання всіх видів соціальної допомоги, а тому стартуємо із системи надання субсидій», – наголосив міністр соціальної політики України Павло Розенко. 

Він також додав, що бланки декларації та заяви вже розміщені на веб-сайті Мінсоцполітики та Урядовому порталі. І оскільки вони не є документами суворої звітності, їх вже можна при бажанні роздрукувати, заповнити та надіслати в управління соцзахисту для нарахування субсидій.
Фото: www.gazeta.lviv.ua