ОСТАННІ НОВИНИ

У знеструмленні «Львівводоканалу» депутати звинуватили Садового

|

Учорашнє знеструмлення «Львівводоканалу» – це помилка міського голови Львова Андрія Садового. У цьому впевнений депутат Львівської міської ради, керівник групи «Народний Контроль» Валерій Веремчук. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба «НК».

На думку В.Веремчука, такі дії є неприпустимі, адже слідом за водоканалом можуть почати знеструмлювати лікарні, школи та садочки. «Ці питання можна було вирішити, але, на жаль, у міського голови Андрія Садового немає

часу, щоб займатися господаркою у Львові. Це його помилка, що він допустив до такого, адже завжди можна досягнути порозуміння та знайти консенсусне рішення у таких спірних питаннях. Варто розібратися звідки виникли борги, адже люди, навіть, незважаючи на тарифи, оплачують рахунки», – сказав В.Веремчук.

Він також наголосив, що депутатський корпус робить усе можливе, адже в статутний фонд підприємства закладають кошти на модернізацію обладнання, щоб зменшити споживання енергоресурсів.

Нагадаємо, що 15 квітня, ПАТ «Львівобленерго» розпочало знеструмлення об’єктів водопостачання міста через борги. Без електрики опинилася дві головні насосні станції міста, внаслідок чого повністю припинено водопостачання до споживачів Франківського району, Залізничного району, частину Сихівського (Новий Львів) району, мікрорайону Левандівка, обмеженого вулицями Широка, Сяйво, Рудненська. Водопостачання центральної частини Львова та вул. Привокзальної і прилеглих до неї вулиць проводилося з пониженим тиском.