ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував туристичний форум

|

Сьогодні, 16 квітня, у готелі «Жорж», що на площі Міцкевича, 1 розпочався ІІ Всеукраїнський форум центрів туристичної інформації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У туристичному форумі візьмуть участь представники туристично-інформаційних центрів з міст України та Австрії. Під час презентацій та виступів учасники форуму матимуть можливість дізнатись про специфіку роботи центрів туристичної інформації в Україні, а також перейняти іноземний досвід.

«Насправді дуже приємно, що ми сьогодні є у Львові, і  якщо ми говоримо про туризм, то в сьогоднішніх умовах ми розуміємо, що це швидкий розвиток міста. Але з іншого боку, ми розуміємо, що будь-яка частина роботи має свою рутину і має свій фронт-офіс. Ви сьогодні є представниками великого фронт-офісу і він завжди несе на собі складову, яка є лідируючою і яка вносить зміни. Ми дуже довгий час були у стереотипах, що той чи інший орган влади і людина, яка отримає послуги – без різниці чи туристичні, чи інші, вони мають пропорцію 0:100. Насправді те, що робите ви, змінює пропорцію до відношення 100:0, коли ми надаємо якісну послугу і людина її отримує. А що найбільш важливо, що таку послугу висувають та надають міські ради, які є безпосередньо в контакті з мешканцями. Тому бажаю вам усім плідної роботи», – зазначив Андрій Москаленко, директор департаменту «Адміністрація міського голови».

Перший день Форуму розпочався з теми: «Міський туристично-інформаційний центр Львова: крок за кроком», яку презентувала Олена Голишева, керівник ЦТІ.

 
Ілюстрація Львівський портал