ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати вимагають повернути «Львівобленерго» у державну власність

|

Депутати Львівської міської ради обурилися сьогоднішньому знеструмленню «Львіводоканалу», внаслідок чого півміста залишилося без води. На наступну сесію фракція ВО «Свобода» готує ухвалу, відповідно до якої планує запустити процес повернення ПАТ «Львівобленерго» у державну власність. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода.

«На засіданні Колегії ЛМР свободівці вимагали розпочати процес повернення в державну власність ПАТ «Львівобленерго». На найближчій сесії, 23 квітня, фракція «Свободи» у Львівській міській раді винесе на розгляд депутатів відповідну ухвалу», – йдеться у повідомленні прес-служби партії.

Нагадаємо, сьогодні ПАТ «Львівобленерго» розпочало знеструмлення об’єктів водопостачання Львова через борги. Без електрики опинилася дві головні насосні станції міста, внаслідок чого повністю припинено водопостачання до споживачів Франківського району, Залізничного району, частини Сихівського (Новий Львів) району, до мікрорайону Левандівка, обмеженого вулицями Широка, Сяйво, Рудненська. Водопостачання центральної частини Львова та вул. Привокзальної і прилеглих до неї вулиць проводитися з пониженим тиском.