ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка запропонував фінам дружбу

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка сьогодні,15 квітня, зустрівся з бізнес-делегацією Фінляндії на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Фінляндії в Україні Ар`єю Макконен. Під час ділової розмови сторони обговорили намір суттєво пожвавити співпрацю в економічній і туристичній сферах. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На думку очільника області, економічна співпраця між Львівщиною і Фінляндією на сьогодні є доволі слабкою. «Ми пропонуємо налагодити співпрацю в деревообробній галузі, енергозбереженні та туристичній сфері. Нещодавно Міністерство інфраструктури України застосувало принцип «відкритого неба» у львівському аеропорту, що є дуже добрим сигналом для туристів, які можуть отримати пряме сполучення і за хорошою ціною», – зазначив Олег Синютка.

Натомість делегація з Фінляндії зізналася, що намагається з’ясувати для себе загальну атмосферу в регіоні.

«Відвідуючи Україну, ми намагаємося відчути загальну атмосферу того, як змінюється регіон і які нові можливості з`являються для бізнесу. Я сподіваюся, що завдяки нашому візиту фінські компанії знайдуть цікаві ідеї для співпраці, а також познайомляться з новими партнерами» – наголосила Ар`я Макконен.

«Ми зацікавлені розглядати пропозиції, які дадуть можливість фінським компаніям працювати на території Львівської області”, – додала вона.

Фото: ЛОДА