ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть одесита за контрабанду цигарок

|

На Львівщині судитимуть одесита, який мотодельтапланом намагався доправити цигарки до Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

Прокуратурою Львівської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 30-річного жителя Одеської області, який, використовуючи мотодельтаплан, перемістив з території України до Республіки Польща пакунки з цигарками.

У березні цього року, при спробі повторного постачання через кордон контрабандної партії 8 тис пачок цигарок злочинця було затримано.

Дії цього громадянина кваліфіковано за ст. 334 КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п`яти років, або позбавленням волі на той самий строк, із конфіскацією повітряного судна.

Водночас, в митні органи скеровано матеріали кримінального провадження щодо контрабанди цигарок для притягнення обвинуваченого до адміністративної відповідальності.