ОСТАННІ НОВИНИ

Аеропорт «Львів» очолив Дмитро Шинкарчук

|

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський призначив Дмитра Шинкарчука виконуючим обов`язки генерального директора аеропорту «Львів» імені Данила Галицького замість Ростислава Веселова Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури.

Як зазначається в повідомленні, Дмитро Шинкарчук був одним із фіналістів відбору на посаду генерального директора аеропорту «Львів», оголошеного Міністерством інфраструктури 31 грудня 2014 року. Він пройшов усі етапи відбору, крім подання його кандидатури на Комітет із призначень, оскільки конкурс був заблокований постановою Дніпропетровського адміністративного суду. У зв`язку з цим до проведення конкурсу та оголошення переможця Шинкарчук призначений на посаду виконуючого обов`язки генерального директора аеропорту.

Також у міністерстві зазначили, що перед Шикарчуком поставлено низку завдань. Зокрема, необхідно вирішити питання з погашенням заборгованості за будівництво злітної смуги та трансформаторної підстанції аеропорту “Львів”, повністю ввести в експлуатацію технічну інфраструктуру аеродрому, а також розробити стратегію розвитку потенціалу аеропорту, залучити нові авіакомпанії та збільшити пасажиропотік.

У свою чергою, міністр інфраструктури України Пивоварський висловив сподівання, що зміна керівництва дозволить вивести роботу аеропорту на новий рівень, що сприятливо вплине на розвиток регіону загалом.

Нагадаємо, 31 грудня 2014 року Міністерство інфраструктури оголосило про старт відбору кандидатів на посади генеральних директорів «Укрзалізниці», аеропорту «Бориспіль» та аеропорту «Львів», який здійснюватиметься спільно з експертами консалтингових компаній Talent Advisors, ЕBS і Deloitte.

27 лютого Мінінфраструктури отримало ухвалу Дніпропетровського окружного адміністративного суду про заборону подальшого продовження конкурсного відбору кандидатів на посади керівників підприємств до винесення рішення суду в цій справі. За цей час вступила в силу оновлена Постанова Кабміну № 777, за якою затверджено новий порядок конкурсного відбору керівників крупних державних підприємств. У зв’язку з цим до проведення конкурсу і оголошення переможця пан Шинкарчук призначений на посаду виконуючого обов’язки генерального директора аеропорту.

Фото: avianews.com.ua