ОСТАННІ НОВИНИ

Якими маршрутками доїхати до кладовищ у Великодні свята

|

До великодніх свят у Львові посилять роботу громадського транспорту, який курсує до міських кладовищ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У зв’язку зі збільшенням кількості пасажирів, які прямуватимуть до міських кладовищ під час Великодніх свят та з метою полегшення доїзду громадян до місць поховань їх родичів та близьких, в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради у роботу пасажирського транспорту внесли зміни. Зокрема йдеться про такі маршрути:

10-13 та 18-19 квітня рух автобусів маршруту №38 «Університет ім. І.Франка – вул.Зелена (туберкульозна лікарня) продовжено до Сихівського кладовища;

10-13 та 18-19 квітня на маршруті №1003 «Пл. святого Теодора – с.Збиранка (Голосківське кладовище» кількість автобусів буде збільшена на 2 одиниці і на вказаному маршруті працюватиме 4 автобуси. 

10-13 та 18-19 квітня на тролейбусному маршруті №11 (пл.Петрушевича – Сихівське кладовище) кількість тролейбусів буде збільшено на 4.

Також у вказані дні буде посилено контроль за роботою трамвайного маршруту №7, який забезпечує доїзд громадян до Личаківського та Янівського кладовищ.

Фото: firtka.if.ua