ОСТАННІ НОВИНИ

Бійцям у зону АТО повезли освячені великодні набори (фото)

|

Учора пізно ввечері у зону Антитерористичної операції вирушили волонтери громадського формування «Рабів до раю не пускають». Вони повезли військовослужбовцям освячені паски, крашанки, ковбаски та різні смаколики, аби українські бійці змогли відсвяткувати Великдень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ГФ «Рабів до раю не пускають».

Протягом тижня волонтери громадського формування приймали від галицьких господинь різноманітний асортимент великодньої атрибутики – спечені ними паски, рогалики, печиво, сирники та зроблені крашанки. Загалом було зібрано понад тисячу різноманітних пасок, півтори тисячі яєць, серед яких були й писанки, 70 ящиків печива, понад 20 трьохлітрових банок сала, кілька банок смальцю, багато консервації, ковбаси та інші продукти харчування.

«Нам дуже приємно, що люди відгукнулися на наше прохання зібрати різноманітні великодні смаколики для наших доблесних захисників. До збору великодньої атрибутики зголошувалися небайдужі люди, підприємці, школи та сільські ради. Ми дуже дякуємо усім за таку активність, адже спільними зусиллями ми подаруємо хлопцям справжнє великоднє свято», – наголосили активісти «Рабів до раю не пускають».

Увесь цей набір продуктів активісти завантажили у два буси з причепами. Та перед тим, як вирушити у дорогу, отець Михайло Розпендовський з греко-католицької церкви освятив великодні смаколики та благословив волонтерів у добру путь.  

Окрім продуктів харчування, військовим також повезли понад 200 блоків цигарок, багато дитячих малюнків, привітальних листівок на пасхальну тематику та браслетів-оберегів.

Святкові набори будуть роздані пораненим бійцям у Артемівському військовому госпіталі та військовим, які несуть службу у Слов’янську, Щасті, Старобільську, Костянтинівці та інших населених пунктах. 

 

Фото: ГФ «Рабів до раю не пускають»