ОСТАННІ НОВИНИ

З першого травня у Львові діятимуть нові тарифи на воду

|

З першого травня ЛМКП «Львівводоканал» підвищить тарифи на послуги з центрального водопостачання та водовідведення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, №879 від 26.03.2015 року «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення ЛМКП «Львівводоканал», вартість послуг з водопостачання та водовідведення для всіх категорій споживачів становитиме : на централізоване водопостачання – 4,21 грн. за 1 куб.м (без ПДВ); на водовідведення – 3,17 грн. за 1 куб.м (без ПДВ). Такі зміни у тарифах відбулися через зростання цін на енергоносії.

«Враховуючи різке зростання курсу долару США, вартості електроенергії за 1 кВт/год, та скрутний фінансовий стан комунального підприємства «Львівводоканал», що склався внаслідок невідповідності діючих тарифів на послуги з централізоване водопостачання та водовідведення фактичним витратам на виробництво, підприємству було відкориговано діючі тарифи по вищезазначених статтях витрат, а решта статей тарифів залишилася без змін», – зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Фото: Flickr