ОСТАННІ НОВИНИ

Дубневич задекларував 16 мільйонів та 30 квартир і будинків

|

Депутат партії «Блоку Петра Порошенка» Ярослав Дубневич у 2014 році заробив майже 1 мільйон 148 тисяч гривень. Справи у його дружини та сина пішли значно краще, адже на рахунках родини задекларовано 15 мільйонів 402 тисячі гривень. Про це йдеться у його декларації, оприлюдненій на сайті парламенту, передає кореспондент Львівського порталу.

Нардеп також володіє дев`ятьма земельними ділянками, які мають загальну площу 287172.3 кв. м. Натомість за родиною зареєстровано сім ділянок загальною площею 96 924.5 кв. м.

Окрім того, власності депутата від Блоку Порошенка є вісім житлових будинків, один дачний, три квартири, гараж та п’ять одиниць іншого нерухомого майна на загальну площу 1 700.1 кв.м.

Сім’я політика володіє двома житловими будинками та 15-ма квартирами. Окрім того у власності дружини та сина чотири гаражі та вісім одиниць іншого нерухомого майна на загальну площу 1 343.9 кв.м. Вочевидь Дубневичі пересуваються громадським транспортом, або службовими авто, адже жодного автомобіля в у декларації не згадано.

Фінансові зобов’язання відсутні, а вклади Дубневичів у банках, в порівнянні із минулорічними доходами – незначні. Загалом близько 2 млн 400 тисяч гривень.

Декларація тут