ОСТАННІ НОВИНИ

Бійцям у зону АТО відправили чеську форму (фото)

|

Активісти громадського формування «Рабів до раю не пускають» відправили військовослужбовцям у зону Антитерористичної операції військову форму, прилади для вимірювання тиску та ноші. Про це Львівському порталу повідомив прес-центр громадського формування.

Зокрема, 15 комплектів форми чеського виробництва отримають бійці Добровольчого українського корпусу «Правого сектору». Ці форми громадські активісти придбали за благодійні кошти, зібрані у Львові.

 

«Ми дякуємо усім, хто долучається до збору коштів на потреби бійців. Добровольчий корпус потребує ще 20 таких комплектів, тож ми будемо усіма силами намагатися зібрати гроші, щоб придбати їх», – зазначили волонтери.

Окрім військової форми у зону АТО волонтери відправили ще автозапчастини для 53-ї Окремої механізованої бригади, 10 приладів для вимірювання тиску та шість нош для Окремої медичної роти імені Пирогова, що дислокується в Артемівську.

 

Люди, які бажають фінансового допомогти бійцям, або ж самостійно хочуть придбати медичні препарати чи обладнання, можуть їх приносити до штабу «Рабів до раю не пускають», що знаходиться на вул. Підмурній, 5 (за ринком «Добробут»).