Фінансова криза не надто вплинула на вартість пасок. Найбільші пекарні Львова цьогоріч запропонували такий асортимент святкового хліба, який підійде покупцям з різними фінансовими можливостями.
Випікати та продавати паски у Львові почали ще з минулого тижня. Найпоширеніша пропозиція – паска з родзинками, цукатами та шоколадом, серед новинок – паска з мигдалем. Залежно від розміру за найпростішу здобу треба заплатити від 9 до 17 гривень. За паску в подарунковому упакуванні доведеться викласти від 26 до 35 гривень. Тут також мають значення і розмір, і начинка.
За даними одного з найпотужніших львівських виробників пасок «Концерну Хлібпром», цього року підприємство планує виготовити на продаж аж 147 тисяч пасок.
А для тих, хто все-таки віддає перевагу домашній випічці, Львівський портал підготував підбірку найпопулярніших рецептів великодніх пасок.
Фото: yakulinar.net