ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові освятили паски для вояків АТО (фото)

|

Сьогодні у храмі Воздвиження Чесного Хреста Господнього, шо на вулиці Замарстинівській, 9, освятили великодні смаколики, які вже ввечері відправлять на схід бійцям АТО. Про це Львівському порталу розповів настоятель храму отець Володимир.

За словами священнослужителя, парафіяни церкви і просто небайдужі громадяни приносили до храму дуже багато різноманітних продуктів, традиційних для Великодня. Так, за підрахунками священика було близько 400 пасок і майже200 кілограмм’ясних виробів.

«Це все пожертви парафіян храму, а також міліціонерів Львівського університету внутрішніх справ. Вчора вночі ми вже відправили одну посилку нашим військовим з 80 аеромобільної бригади. Сьогодні в зону АТО теж вирушить машина з нашими продуктами, цього разу для львівських міліціонерів», – розповів о. Володимир.  

Додамо, що така ініціаторами акції виступили представники Львівського державного університету внутрішніх справ. Вони сподіваються таким чином підтримати бойових дух українських військових та подарувати їм частинку свята. 

 

Фото: Святослав Драбчук. Львівський портал