ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці просять зголоситися очевидців автопригод, що сталися у Львові

|

За неділю у Львові внаслідок дорожньо-транспортних пригод травмувалися двоє пішоходів. Водії, які вчинили наїзди, залишили місце події. Про це Львівському порталу повідомили у відділі Державтоінспекції міста Львова.

До чергової частини Державтоінспекції Львова надійшла інформація з медичного закладу про те, що до них звернувся 33-річний чоловік, який повідомив про тілесні ушкодження, отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 5 квітня близько 05.20 години у Львові на  вулиці Довженка, 1.

Цього ж дня у місті трапився ще один схожий випадок. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на 71-річну жінку та поїхав із місця пригоди.

Подія відбулась близько 11-ї години у Львові на вулиці Скрипника, поблизу церкви. Внаслідок автонаїзду пішохід отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Правоохоронці просять зголоситися всіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цих дорожньо-транспортних пригод, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуках цих водіїв-утікачів.

Телефонувати можна «102» або (032) 238-40-27 – у чергову частину відділу Державтоінспекції міста Львова.

Фото: ДАІ Львів