ОСТАННІ НОВИНИ

Михайло Хміль очолив «Народний Фронт» Львівщини

|

У суботу, 4 квітня, відбулася конференція Львівського обласного осередку політичної партії «Народний Фронт», на якій обрали головою Львівського обласного партійного осередку народного депутата Михайла Хміля. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі нардепа.

Окрім того, присутні члени партії обрали раду обласної організації у складі дев’яти осіб: Михайло Хміль, Ігор Васюник, Михайло Бондар, Ганна Костюк, Петро Пешко, Юрій Підлісний, Ярослав Музичко, Олег Рісний, Ярослав Конопка.

У своєму першому коментарі на цій посаді Михайло Хміль зазначив: «Хоча партія успішно провела парламентські вибори 2014 року і показала на Львівщині один із найвищих результатів в Україні, партійна розбудова постійно відкладалася, адже, прийшовши до влади, актив «Народного Фронту» сконцентрувався на подоланні економічної кризи та протистоянні російській воєнній агресії.
Проте, якщо Україна взяла курс на децентралізацію і ключову роль громад в управлінні життям країни, ми повинні і діяльність партій переорієнтовувати на роботу на місцях. «Народний Фронт» ставить собі за мету відмовитися від традиційних номенклатурних та кон`юнктурних партійних підходів і стати майданчиком, де себе зможуть реалізувати громадські активісти, волонтери, учасники АТО та активне студентство».

Фото: zaxid.net