ОСТАННІ НОВИНИ

Над Львовом впорядкують здійснення польотів

|

Відтепер для виконання будь-яких польотів над Львовом необхідно отримати дозвіл. Термін підготовки не перевищуватиме шість робочих днів. Для цього треба звернутися в Центр надання адміністративних послуг м. Львова (в будь-якому районі) заздалегідь до проведення заходу та подати чіткий перелік документів, передбачений законодавством. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«У непростий для нашої країни час важливим питанням є безпека у місті. Саме тому ЦНАП м. Львова, спільно з управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, розробив проект нової адміністративної послуги «Надання дозволу на виконання демонстрацій та інших польотів над територією м. Львова». Ця послуга буде винесена на затвердження виконавчому комітету ЛМР на найближче засідання», – повідомила начальник Адміністративно-господарського управління Валентина Бартошик.

Слід звернути увагу, що для отримання цієї адміністративної послуги організація, яка хоче отримати дозвіл, повинна гарантувати дотримання заходів безпеки, забезпечення громадського порядку та несе відповідальність за нанесення шкоди життю, здоров’ю чи майну жителів міста.

Фото: p-pp.com.ua