ОСТАННІ НОВИНИ

Оприлюднені дані бойовиків «Мотороли»

|

Голова УМВС в Донецькій області В`ячеслав Аброськін оприлюднив на своїй сторінці у Facebook дані та фотографії учасників незаконного збройного формування «Спарта», яке підпорядковується російському найманцю «Моторолі».  Про це передає кореспондент Львівського порталу

«Країна повинна знати цих «хероїв» поіменно. На їхніх руках кров наших співгромадян», – наголосив Аброськін.

За його інформацією, на території Донецької області, окупованій бойовиками, діє незаконне збройне формування «Спарта», так званий підрозділ «Мотороли». Очолює це бандформування Павлов Арсен Сергійович, 1983 року народження, уродженець Республіки Комі, кличка «Моторола», останнє місце проживання – Краснодарський край, Російська Федерація. Має бойовий досвід, брав участь у другій Чеченській війні, наголосив голова УМВС Донецької області.

За словами В.Аброськіна, довгий час в цьому підрозділі перебував Дубовой Геннадій Васильович, 1967 року народження, уродженець Павлограда Дніпропетровської області.

До весни минулого року він працював в різних видавництвах регіону. Брав активну участь у захопленні адміністративної будівлі Донецької облдержадміністрації. Останнє його місце роботи – головний редактор газети ДНР «Голос народу». Саме він автор багатьох відео – обстріли позицій наших ЗСУ, захоплення полонених, запис коментарів бойовиків. Потім ці матеріали активно використовували російські ЗМІ з метою пропаганди «ДНР». Крім того, Дубовой помічений у проведенні допитів взятих в полон українських військових.

«За відеоматеріалами Дубового, розміщеними на його каналі в youtube, ми змогли ідентифікувати багатьох бандитів НВФ «Спарта». Більшість з них вже оголошені в розшук, по решті процедура завершиться в найближчі дні», – зазначив Аброськін.

Фото: В.Аброськін