ОСТАННІ НОВИНИ

З приміщення на вулиці Руській не можуть «виселити» аптеку

|

Сьогодні, 3 квітня, повинно було відбутися примусове виконання рішення суду про виселення ТзОВ «Горицвіт» з незаконно займаного приміщення комунальної власності Львова, однак, дане рішення не змогли привести у дію. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на управління молоді, сім’ї та спорту.

«Сьогодні відбувся явний саботаж – на місце виконання рішення суду не з’явилися працівники міліції. Все вказує на те, що відбувається процес затягування виконання рішення суду невідомими особами. А це, в свою чергу, призводить до того, що комунальне майно, де раніше знаходилася спортивна школа, і надалі використовується незаконно», – зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

З огляду на дану ситуацію, державний судовий виконавець переніс процедуру примусового звільнення та повернення комунальній 1-й міській поліклініці м. Львова нежитлових приміщення, загальною площею 88,6 кв.м., що знаходяться на вул. Руська, 20.

Нагадаємо, що відповідно до рішення Господарського суду Львівської області від 22.12.2014 року (справа № 914/2042/14), Галицький відділ державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції 3 квітня 2015 року об 11:00 год. мав проводити примусове звільнення та повернення комунальній 1-й міській поліклініці м. Львова нежитлові приміщення, загальною площею 88,6 кв.м., що знаходяться за адресою: м. Львів, вул. Руська, 20.

Як раніше повідомляли в управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР, у частині приміщення на вул. Руській, 20 розташований спортивний зал ДЮСШ «Галеон», який є на балансі Комунальної 1-ї міської поліклініки. У цьому спортивному залі проводять заняття із фехтування та гімнастики. Частина приміщення до 2009 року перебувала в оренді ТзОВ «Горицвіт», але опісля договір оренди з управлінням комунальної власності не продовжено, проте аптека відмовилася вивільняти приміщення та звернулася до суду про продовження даного договору.

Відповідно до рішення Вищого господарського суду, договір оренди на це приміщення у аптеки мав би закінчитися ще у березні 2014 року, але навіть після цього терміну аптека і надалі розташована у даному приміщенні. Зважаючи на це, Львівська міська рада подала позов про виселення підприємця з незаконно займаного приміщення. Відтак, 28.01.2015 року ухвалою Львівського апеляційного господарського суду було залишено в силі рішення Господарського суду про вивільнення ТзОВ «Горицвіт» нежитлових приміщень на вул. Руській, 20.