ОСТАННІ НОВИНИ

Дітей з синдромом Дауна у Львові виведуть на подіум

|

Цієї суботи, 4 квітня, у Львові відбудеться показ дитячої колекції одягу від учасників проекту «НІША». Від решти модних показів цей відрізнятиметься участю у ньому особливих моделей. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Уперше в Україні поряд з вихованцями дитячої модельної школи на подіум вийдуть діти з синдромом Дауна. Наймолодшій «особливій» учасниці показу ще немає півтора року, найстаршій – 11 років. Залучити дівчаток з синдромом Дауна до модельного життя міста Лева вирішила дизайнер Ельза Вербовська, а колеги радо її підтримали.

Шоу-рум «НІША» відкрився у березні цього року. Тут представлені роботи десяти львівських дизайнерів, які об’єдналися заради популяризації національного продукту. Серед них – Ліда Боєр, Ельза Вербовська, Волобуєва&Бесараб, Irina&Oksana Murashka, Уляна Недошитко, Катерина Кароль, Оксана Пєкна, Юля Рибка, Oksana Sokol та Ольга Стеблак (бренд «STEBLAKIZM»).

Подивитися на витвори львівських дизайнерів можна буде в приміщенні шоу-руму «НІША», який знаходиться в ТЦ «Опера Пасаж» на третьому поверсі. Початок о 18 годині.

Фото: www.sokolniki.com