ОСТАННІ НОВИНИ

ДП «Львіввугілля» отримало нового-старого гендиректора

|

Новим генеральним директором ДП «Львіввугілля» призначено директора шахти «Межирічанська» Ярослава Наливайка. Учора, 1 квітня, в актовому залі ДП «Львіввугілля» за участі радника міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Турянського та в.о. директора департаменту вугільної промисловості України Олександра Крука відбулося представлення нового керівника ДП «Львіввугілля», інформує кореспондент Львівського порталу з посиланням на «Новини Червонограда».

 

«Отаке… Новим-старим генеральним директором ДП «Львіввугілля» призначено директора шахти «Межирічанська» Ярослава Наливайка. Минулої п’ятниці на головній площі Червонограда в присутності сотень гірників та голови Львівської ОДА Олега Синютки він публічно відмовився від цієї посади, але, очевидно, якісь невідомі обставини змусили його змінити свою думку», – коментують шахтарі це призначення у соцмережах.

 

Довідка:

Стаж роботи Я.Наливайка – 48 років, з них 37 – на керівних посадах.

Розпочав трудову діяльність на шахті №1, де пропрацював від гірника до директора шахти. Після двадцятирічної роботи на шахті №1, Я.Наливайко був обраний міським головою Червонограда.

З 1998 по 2002 рік – генеральний директор ДП «Львіввугілля», останнє місце роботи – директор шахти «Межирічанська». 

Відео: UA UNLNews