ОСТАННІ НОВИНИ

Цими вихідними у Парку культури безкоштовно вчитимуть розписувати писанки

|

У ці вихідні, 4 та 5 квітня, в Парку культури з 14.00 до 17.00 народні мисткині проведуть майстер-класи з розпису писанок. Паралельно у ці дні художники розписуватимуть атракціони у великодньому дусі. Про це Львівському порталу повідомили в адміністрації парку.

Парк культури активно готується до Великодніх свят. У передвеликодні вихідні у приміщенні адміністрації парку, що знаходиться за адресою Болгарська, 4, мисткині Юлія Степанюк та Олеся Марчук розкажуть про символіку писанки та покажуть як їх правильно писати різними техніками. Майстер-класи безкоштовні, але заохочуюся благодійні внески на відшкодування матеріалів.

«У вихідні в Парку культури як ніколи пануватиме Великодній дух. Будемо розписувати писанки, розмальовувати атракціони орнаментами з Великодньої тематики. Це і для душі радість і користь для парку і міста», – зазначила адміністратор Парку культури Оксана Наконечна.

Паралельно з майстер-класами близько 10 художників розмальовуватимуть атракціони. Старенькі атракціони набудуть нового вигляду й будуть радувати відвідувачів парку своїми новим орнаментам й малюнками в етно стилі.

Організатори майстер-класів наголошують про обмежену кількість місць, тому просять записуватись за тел. 063 60 30 126. Запис обов`язковий.

Ілюстрація about-ukraine.com