ОСТАННІ НОВИНИ

Львів приймає «Французьку весну 2015». Програма

|

1 квітня у Львові розпочався фестиваль «Французська весна 2015». Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Організатори свята обіцяють львів’янам та гостям міста безліч культурних, освітніх та розважальних заходів, а також фестиваль паркуру для молоді.

«Особливістю «Французької весни 2015» є те, що вона носить не лише французький, а й у більшості міжнародний характер. Це означає, що пропоновані культурні події розширили свою географію до Польщі та Румунії, які долучили Львів до запланованих в їхніх країнах мистецьких подій. Саме тому львівська публіка матиме можливість побачити відомого ілюзіоніста, знову матимемо зустріч із паркуристами, лунатимуть барокові твори 17-18 століття, звичайно буде і джаз. Хотілося б наголосити, що головним моментом у проведенні всіх заходів є співпраця Альянсз Франсез з культурно-мистецькими та освітніми закладами міста», – розповіла Наталія Демчук, президент ЛМГО «Альянс Франсез».

Впродовж квітня гостей фестивалю розважатимуть The Parisianer, Жан-Крістоф Фріш, «Рапсодія», ілюзіоніст Magic Mouss та ще багато інших відомих людей.

 

Програма «Французської весни»: