ОСТАННІ НОВИНИ

У переддень Квітної неділі молодь Львова гуртом пройде пішою прощею у Страдч

|

У суботу, 4 квітня, ГО «Борець» організовує молодіжну пішу прощу в Страдч, де проведе Хресну ходу зі смолоскипами. Метою заходу є підготувати молодь перед останнім тижнем Великого посту до Світлого Христового Воскресіння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Піша проща у Страдч відбувається вже п’ятий рік поспіль і збирає десятки молодих людей на спільній Хресній дорозі. У суботу учасники спершу йтимуть близько15 кілометрівпішки, а вже у Страдчі розпочнуть Хресну дорогу. Страдецькою горою прочани йтимуть зі свічками, смолоскипами та невеликими книжечками Хресної дороги, які підготували організатори.

«Молодіжна проща – це один із особливих духовних заходів. У ньому поєднується бажання мандрівки, можливість спілкування і неодмінно духовний подвиг. Напередодні Великодня, коли відчутні перші подихи тепла, ми організовуємо молодіжну прощу», – розповідає координатор прощі Марія Швед.

Організатори просять учасників мати зручне взуття та теплий одяг, взяти зі собою ліхтарик, дощовик, чай в термосі, гроші на організаційні витрати тощо.

Сценарій:

14:00 – збір учасників прощі біля заводу «Автонавантажувач», вул. Шевченка 321, Рясне-2;

15:00-18:30 – піша хода в Страдч;

19:30-21:30 – служіння Хресної Дороги на Страдецькій горі;

22:00-22:30 – виїзд автобусами до Львова у напрямках:

1. до Сихова через Левандівку і вул. Наукову;

2. до вул. Дж. Вашинґтона через вул. Личаківську;

3. до Галицького перехрестя.

Координатор заходу: Марія Швед, 093 505 43 18, [email protected].

 

Ілюстрація academchaplaincy.org.ua