ОСТАННІ НОВИНИ

За жорстоке убивство десятикласниці зловмисник відсидить 15 років

|

На Львівщині чоловіка засудили на 15 років тюрми за убивство дівчини-десятикласниці, тіло якої знайшли на пасовищі у селі Чайковичі Самбірського району.

Нагадаємо, 5 червня 2014 року у полі поблизу села Чайковичі знайшли труп закатованої місцевої 16-річної дівчини. Відомо, що дівчина в обід вийшла на город перекидати сіно, але додому так і не повернулася. Її тіло виявили о четвертій годині ранку 6 червня зі зв’язаними ногами.

У той же день, 6 червня, міліція затримала головного підозрюваного у скоєнні вбивства десятикласниці. Ним виявився її односельчанин. Йому 38 років, на момент затримання він ніде не працював і раніше притягувався до відповідальності.

Водночас як повідомила Львівському порталу прес-служба прокуратури Львівської області, завдяки сукупності зібраних доказів прокурори довели, що цей чоловік намагався зґвалтувати потерпілу та скоїв умисне вбивство. На момент злочину він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Відтак, 25 березня Самбірським міськрайонним судом Львівської області винесено вирок стосовно громадянина, який обвинувачувався у резонансному вбивстві 16-річної дівчини. Зокрема, судом обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст.15 та ч. 4 ст. 152 (замах на зґвалтування неповнолітньої) та п.10 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням).

За наполегливої позиції прокурора, йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком 15 років.

 
Ілюстрація PHL