ОСТАННІ НОВИНИ

Слідчі шукають свідків катастрофи Боїнга-777

|

 Свідків катастрофи малазійського літака Боїнг-777 на території Донецької області просять зголоситися і допомогти у розслідуванні. Повна анонімність та безпека гарантується. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив речник Антитерористичної операції, полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

Андрій Лисенко зазначив, що триває розслідування СБУ та ГПУ у складі спільної слідчої групи в яку входять фахівці Нідерландів, Бельгії, Австралії та Малайзії щодо катастрофи літака MH17 на території Донецької області 17 липня 2014 року. Наразі міжнародна слідча група розшукує свідків катастрофи.

«Кожен, хто став безпосереднім свідком катастрофи, може надіслати свої матеріали або зателефонувати на гарячу лінію слідчої групи. Міжнародна слідча група приділяє особливу увагу безпеці свідків. Якщо ви є свідком, слідчі застосують усі заходи безпеки для захисту кожного, хто може допомогти у розслідуванні», – наголосив речник АТО.

Він також повідомив, що за інформацією слідчих, найбільш вірогідною є версія, що літак був збитий з ракетного комплексу «БУК» з території, яка контролюється проросійськими бойовиками.

 

Ілюстрація: Радіо Свобода