ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Борислав залишиться без води

|

31 березня місто Борислав планують відключити від водопостачання. Напередодні ПАТ “Львівобленерго” попередило про припинення електропостачання на об’єкти КП “Бориславодоканал” через заборгованість за спожиту електроенергію. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної держадміністрація.

“Не дивлячись на постійні звернення облдержадміністрації до Бориславської міської ради – власника КП “Бориславводоканал”, яка несе відповідальність та має забезпечити стабільну роботу комунального підприємства, Бориславською міською радою не вжито заходів для погашення наявної заборгованості за електроенергією”, – про це зазначив в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства ЛОДА Назар Романчук.

Нагадуємо, що з початку року зафіксовано незадовільний стан розрахунків за спожиту електроенергію по КП “Бориславводоканал”, борг складає 1,46 млн. грн., проплата становить 36,7 %.

Загалом з початку року стан розрахунків за надані послуги з водопостачання та водовідведення у Львівській області становить 89,9%, в тому числі населення – 90,5%.

 
Фото: PHL