Аваков обіцяє, що Бочковський і Стоєцький не вийдуть на волю

|

У екс-голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького немає шансів бути звільненими з під варти. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міністерства внутрішніх справ.

«Ні у Бочковського, ні у Стоєцького немає шансів бути звільненими за зняття звинувачення з боку ГПУ і ГСУ МВС. Докази корупційних дій переконливі», – повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

За словами А. Авакова, прокуратура відкликала клопотання про арешт, аби поповнити його додатковими статтями звинувачення.

«Провели робочу нараду з Генеральним прокурором. На сьогоднішньому засіданні в Печерському суді Прокуратура відкликала клопотання про арешт для того, щоб розширити його, поповнивши додатковими статтями звинувачення і епізодами за звинуваченням у корупційних діях, вимаганнях тощо. Потім, невідкладно внести в суд розширене клопотання про арешт завтра вранці», – повідомив Арсен Аваков.

Міністр також зазначив, що затримані чиновники, підозрювані у корупції, залишаються під вартою в рамках попередньої санкції.

«Злодій буде сидіти у в`язниці! А Ви що подумали?» – підкреслив Арсен Аваков.