ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова привезли тіло загиблого у зоні АТО міліціонера Ігора Лехмінка

|

Сьогодні, 27 березня, у рідне місто Яворів привезли тіло бійця батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» прапорщика міліції Ігора Лехмінка, котрий героїчно загинув під час виконання службового обов’язку у зоні АТО. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Траурна колона у супроводі патрульних автомобілів ДАІ прибула у Львів близько 8.15 години ранку. Колона в’їхала у місто зі сторони вулиці Богдана Хмельницького, далі вулицями Липинського, Городоцькою, Шевченка – на виїзд з міста у напрямку Яворова.

Похорон загиблого бійця батальйону «Львів» відбудеться у суботу, 28 березня, о 12.00 годині у місті Яворові на новому кладовищі.

Прапорщик міліції Ігор Лехмінко, боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» ГУ МВС України у Львівській області, героїчно загинув 13 лютого під час несення служби у зоні проведення антитерористичної операції у місті Дебальцево Донецької області.

Ігор Лехмінко добровільно вступив на службу у батальйон «Львів» наприкінці минулого року. Йому виповнився 41 рік.

Начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія від імені керівництва органів внутрішніх справ та усіх правоохоронців Львівщини висловлює глибокі співчуття дружині та синові загиблого.

Фото: magarich.com