ОСТАННІ НОВИНИ

Міст на об`їзній дорозі Львова збираються відкрити у червні

|

У Львові тривають ремонтні роботи шляхопроводу на дорозі Західний обхід Львова, що проходить через село Холодновідка Пустомитівського району. На сьогодні робітники вже підсилили несучі опори та бетонну основу. А з початку квітня ТзОВ «Трансбуд», яке виконує ремонті роботи, планує розпочати монтування крайніх балок мосту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Як повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, на даний час перша балка уже виготовлена і підрядник зобов’язався завершити роботи у червні.

За словами керівника підрядної організації Степана Маїка, рух колією під мостом не припинявся і це додає складнощів у ремонті. Окрім цього, будівельні роботи гальмувались через нестачу коштів для закупівлі матеріалів і підряд здійснювало ремонт за власні обігові кошти.

Нагадаємо, що міст на об`їзній дорозі Львова закрили на ремонт ще у лютому 2014 року через аварійний стан. Загальна вартість його ремонтну складає 11,5 млн. грн. Минулоріч підрядник виконав робіт на 2,4 млн. грн.

Фото: dailylviv.com 

Коментарі

Comments are closed.