ОСТАННІ НОВИНИ

З території Львівщини витурили десятьох зайдів

|

З території Львівської області протягом березня витурили десятьох громадян з Узбекистану, Азербайджану, Росії, Японії та Білорусії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Головного управління Міграційної служби у Львівській області.

Із 10 по 24 березня 2015 року у Львівській області проводилися «Цільові профілактичні заходи з метою виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України». У ході відпрацювання складено 57 адміністративних протоколів на іноземних громадян–порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

Участь у проведенні заходів брали територіальні підрозділи та сектор протидії нелегальній міграції ГУ Державної міграційної служби України у Львівській області спільно з працівниками Управління СБУ, Львівського прикордонного загону Адміністрації державної прикордонної служби України та Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області  ГУ МВСУ у Львівській області.

Порушників шукали на ринках, вокзалах, автостанціях, у навчальних закладах, гуртожитках, готелях, торгівельних та будівельних майданчиках. Зокрема, частину правопорушників виявили під час перевірки на львівських ринках «Привокзальний» та «Шувар».

Із 57 адміністративних протоколів 54 складено за ознаками ч.1 ст.203 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні, один адміністративний протокол за ст.204 КУпАП за порушення порядку зняття з реєстрації іноземця посадовою особою підприємства та два адміністративні протоколи за ст.205 КУпАП невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців.

Накладено штрафів на загальну суму – 29 тис 410 грн.

10 рішень прийняли про примусове повернення щодо громадян Узбекистану, Азербайджану, Росії, Японії та Білорусії, одне з них – із забороною в’їзду на територію України. Два рішення – про скорочення строку перебування в Україні відносно громадян Республіки Молдова.