ОСТАННІ НОВИНИ

Українську паску експортують в Німеччину

|

ПАТ «Концерн Хлібпром» експортував понад 23 тис. штук паски у Німеччину.  Виріб «Паска з родзинками» виготовлений за традиційною українською рецептурою  у двох різновидах –  вагою 300 та 500 грам.

Експорт великодньої випічки в Німеччину «Хлібпром» здійснює вже другий рік поспіль, повідомляють Львівському порталу в Товаристві.

Як розповіла директор з маркетингу ПАТ «Концерн Хлібпром» Галина Янишівська, німецький дистриб’ютор поставляє цю паску, в крамниці, що спеціалізуються на продажу українських продуктів харчування  для нашої діаспори. Географія поставок передбачає не лише Німеччину, а й Францію та Бельгію.  

«Звичайно, у Європі є багато пекарень, які могли б випікати схожий продукт, але замовляючи паску в «Концерну Хлібпром» дистриб’ютор  забезпечує для споживача пізнавану автентичність смаку, ­– підсумовує Галина Янишівська. – Сподіваємось, що наша паска дозволить українцям за кордоном  відчути себе під час Великодніх свят, як на Батьківщині».

Сприяє експортним поставкам сьогодні скасування мит на імпорт в ЄС хлібобулочних  виробів у зв’язку з преференційним режимом торгівлі між ЄС та Україною.  

 

Довідка:

ПАТ «Концерн Хлібпром»  входить до групи найбільших виробників хліба в Україні і об’єднує в своєму складі 8 виробничих підрозділів у Львівській та Вінницькій областях. Компанії належать торгові марки – «Хлібна хата», «Вінницяхліб»,  «Львівський хліб», «Наминайко», «Любляна»,  Bandinelli.

Фото: hlibprom.com.ua