ОСТАННІ НОВИНИ

Автобус на Донеччині підірвався на російській міні – прес-центр АТО

|

Рейсовий автобус, який рухався за маршрутом Артемівськ – Горловка, підірвався на ворожій міні. Сапери щоденно проводять розмінування місцевості, яка усіяна вибуховими пристроями, що залишили після себе російські злочинці на українській землі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

Водій автобуса, аби скоротити дорогу, порушив правила пропускного режиму та намагався об’їхати український опорний пункт неподалік Майорська.

Транспортний засіб, в середині якого знаходились 26 людей, звернув із траси і на польовій дорозі близько 19.30 підірвався на ворожій міні. Усі постраждалі каретами швидкої допомоги оперативно доставлені у Артемівську лікарню.

Водночас, незважаючи на жахливу трагедію, підконтрольні російсько-терористичним військам ЗМІ намагаються перекласти провину за цивільні жертви на сили АТО

Як відомо, військовослужбовці Збройних Сил України першими прийшли на допомогу постраждалим.

Окрім того у прес-центрі АТО повідомляють, що у зоні проведення АТО продовжуються провокативні обстріли українських позицій. Російсько-терористичні угруповання сконцентровують вогневий натиск на Донецькому напрямку.

Цієї ночі бойовики вели вогонь по Піскам, Авдіївці, Новоселівці та Камінці.

А також у Маріупольському напрямку по селищу Широкине та Артемівському напрямку по Троїцькому.

Як раніше повідомляв Львівський портал, в результаті вибуху загинуло чотири людини та 11 поранено, в тому числі троє людей перебувають у важкому стан.