ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівського облавтодору новий керівник

|

Вчора наказом ВАТ «Державні автомобільні дороги» директора ДП «Львівський облавтодор» Віктора Багрія звільнено з займаної посади. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА .

Новим директором призначений Ярослав Ріхтер, який виконував обов’язки директора підприємства протягом останніх двох тижнів.

Нагадаємо, що на початку лютого 2015 року голова ЛОДА Олег Синютка скерував подання в прокуратуру щодо перевірки діяльності керівництва ДП «Львівський облавтодор», у тому числі – фактів невиплати заробітної плати.

«З 11 млн. грн., які надійшли на рахунки облавтодору в січні, його керівництво навіть не виплатило працівникам ремонтно-дорожньої галузі зарплату за грудень. Хоча фонд заробітної плати становить 3 млн. грн.», – наголошував тоді О. Синютка.

Голова ОДА також скерував подання до Києва на притягнення винних посадових осіб до відповідальності за невиплату заробітної плати, в тому числі й за неналежний обсяг та якість виконаних робіт з ліквідації аварійної ямковості на дорогах області.

Фото:zik.ua