ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Леся Курбаса ремонтуватимуть впродовж місяця

|

Як поінформувала голова Галицької районної адміністрації Ірина Іванчина, на сьогодні на вул. Курбаса тривають підготовчі роботи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

«Ремонтувати вулицю розпочнуть орієнтовно через 2 тижні. З одного боку вулиця закрита, але поки що заїзд на вулицю не обмежений», – зазначила Ірина Іванчина.

Нагадаємо, після закінчення робіт вулиця буде пішохідною зоною, тобто буде закрита для руху транспорту.

«Плануємо, що роботи триватимуть орієнтовно один місяць. Ремонтники будуть перевіряти інженерні мережі і у разі необхідності проводити заміну. Старе асфальтне покриття замінять на штучну бруківку. Вулиця буде зроблена в одному рівні, тобто не буде дороги і тротуарів. Планується висадити дерева та влаштувати відпочинкові лавки», – розповів заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Нагадаємо, 13 лютого цього року виконавчий комітет Львівської міської ради погодив створення пішохідної зони на вул. Леся Курбаса. Перед тим рішення про створення пішохідної зони в межах вул. Леся Курбаса прийняла міська комісія з безпеки дорожнього руху.