ОСТАННІ НОВИНИ

Відомі подробиці загибелі Януковича-молодшого

|

Народний депутат Антон Геращенко, з посиланням на власні джерела, виклав подробиці інциденту на озері Байкал, внаслідок якого загинув молодший син екс-президента Віктор Янукович. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

Зокрема, А.Геращенко підтвердив, що Янукович-молодший дійсно трагічно загинув, провалившись під кригу на озері. «Маючи бажання проїхатися поверхнею озера і полоскотати таким чином нерви, він, керуючи мікроавтобусом Фольксваген Multivan, наїхав на невидимий під снігом кордон між старим і новим льодом. Машина почала провалюватися під лід, завалившись на бік на сторону водія.

П`ятеро колишніх з Віктором молодшим пасажирів встигли вибратися з машини. З них четверо навіть не замочили ніг. П`ятого вже витягали з ополонки», – зазначив він.

Як розповів А.Геращенко, за словами очевидців трагедії з якими говорило моє джерело, Віктор заїхав на лід пристебнутим ременем і коли машина похилилася на бік водія, втратив дорогоцінні секунди на те, щоб відстібнутися. «У той же час за ці секунди водійські двері вже не могли бути відкриті, так як опинилися придавлені між мікроавтобусом і льодом», – зазначив нардеп.

Через кілька годин тіло Віктора Януковича, як повідомило джерело Антона Геращенка, спливло на поверхню ополонки, що судячи з усього говорить про те, що він не зміг відстібнутися і покинути мікроавтобус, коли той йшов на дно.

«Але йому просто не вистачило повітря, для того, щоб вибратися на поверхню.

Та й намокла верхній одяг невблаганно тягла назад – в безодню», – написав Геращенко.

«Те, що навколо його загибелі пів дня поширювалися суперечливі чутки, думаю пояснюється тим, що спецслужби РФ доповіли про його загибель Путіну і чекали від нього реакції, як представити смерть молодшого сина колишнього Президента Януковича в ЗМІ.

Думаю, що обговорювалася версія про те, щоб представити справу так, що це може бути замах, і що там, на дні озера, виявлена ​​«Візитка Яроша».

Однак, судячи з усього, що останнім часом буває рідко, здоровий глузд взяв гору і трагедію на льоду вирішили назвати так як це і повинно – трагедією на льоду.

До Віктора Януковича-молодшого, на відміну від його батька, питань кримінального характеру наскільки мені відомо не було.

Віктор був не злим людиною. Навпаки, характеризувався як м`який і добрий чоловік.

Ті хто його добре знав, говорили мені, що він на відміну від брата Олександра і від Януковича старшого був противником силового вирішення проблеми Майдану.

Однак його думка не мала ваги в цієї проклятої для України родині», – додав нардеп.

Фото: antikor.com.ua