ОСТАННІ НОВИНИ

Офіцер СБУ на Донеччині був убитий при затриманні контрабанди. Злочинців «кришує» депутат парламенту - Аваков

|

Резонансне вбивство офіцера СБУ, що сталося вчора вранці у Волновасі Донецької області, розкрито.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив глава МВС Арсен Аваков, інформує Цензор НЕТ.

“На жаль, вже не раз доводиться повторювати. -. Під прикриттям патріотичних рухів, використовуючи ситуацію, бандити і пройдисвіти намагаються налагодити свій брудний бізнес на людському горі .

Це той випадок Офіцер СБУ був убитий при затриманні трьох фур контрабанди, які бандити, по об`їзних дорогах, минаючи блокпости українських силовиків, прикриваючись посвідченнями “Правого сектора” і однієї з дніпропетровських охоронних фірм, намагалися переправити на територію так званої “ДНР”, – відзначає Аваков.

За його даними, спеціальна операція МВС, СБУ і Генпрокуратури привела до затримання на цей момент вже 11 учасників бандформування, в тому числі 4 безпосередньо приймати участь в інциденті, який призвів до загибелі офіцера СБУ. В результаті обшуків вилучено незаконний збройний арсенал включаючи 9 автоматів, кулемет РПК, 6 гранатометів, гранати і патрони в цинку.

“Частину учасників бандформування розшукуємо. Оголошено спеціальний режим «Перехоплення».  Слідчі та оперативні дії тривають. Вісім учасників банди затримано в Дніпропетровську, інші на території Донецької області”, – додає він.

“Цікавий факт, що на захист затриманих негайно” вписався “один із нардепів коаліції. Навмисно поки не називаю прізвище, тим більше, що значенню цього ні я, ні глава СБУ, ні Генпрокурор не надаємо .Треба буде –  послідує негайнепПодання до Верховної Ради на зняття депутатської недоторканності та арешт. У цьому тяжкому злочині, у складі системно організованої бандитської групи, яка вбиває українських офіцерів, заради наживи – ніякої різниці між бандитом зі зброєю і бандитом з депутатським значком немає. Навіть у випадку, коли він депутат парламенту від фракції, що входить до складу правлячої коаліції “, – підсумував він.