ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка обіцяє стати лобістом місцевих товаровиробників

|

У торгових мережах області матиме пріоритет місцевий товаровиробник. Про це зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка під час наради з представниками найбільших торгівельних мереж області та виробниками продуктів харчування, інформує Львівському порталу прес-служба ЛОДА.

За словами Олега Синютки, одним із основних завдань, якими повинна займатися влада на місцях – це є лобізм власного товаровиробника. «Лобізм власного товаровиробника дає робочі місця, зарплати і відповідно податки до бюджету. Ми повинні системно займатися тим, щоб наш товаровиробник відчував себе комфортно», – підкреслив керівник області.

На переконання голови ОДА, саме відсутність і некомфортність роботи місцевих товаровиробників в торгових мережах призводить до таких негативних явищ, які ми мали нещодавно. Тому слід налагодити співпрацю між нашими місцевими товаровиробниками і торговими мережами. Місцевий товаровиробник повинен мати пріоритетні умови та відповідні можливості реалізації своєї продукції через торгові мережі, які працюють на території області.

Фото: www.lviv.tv