ОСТАННІ НОВИНИ

«Дніпро» програє в Амстердамі, але виходить в наступний раунд ЛЄ

|

Видавши нервовий матч в Амстердамі дніпропетровський «Дніпро» все ж виборов путівку до чвертьфіналу Ліги Європи. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Після домашньої перемоги 1: 0 дніпряни досить непогано зіграли з «Аяксом» на виїзді поступившись лише в овертаймі з рахунком 2:1. Про те цього вистачило команді Мирона Маркевича, щоб пробитись до наступного раунду другого за престижністю турніру Європи.

По ходу матчу не поганий шанс пройти далі «Аяксу» подарував Ежідіо, який незграбно зіграв на своїй половині поля і пропустив Базура на ворота Бойка. Сталося це на 60 хвилині і рахунок 1: 0 на користь господарів втримався до закінчення основного часу.

А вже в першому овертаймі своє слово сказав Коноплянка, який у відсутності Ротаня вийшов на цю зустріч з капітанською пов`язкою. Точний удар з лінії штрафної і «Аяксу» вже потрібно було забивати двічі, щоб проходити «Дніпро». Але сил у голландців вистачило лише на один раз, на 117 хвилині відзначився Ван дер Хорн.

Відтак підсумковий рахунок матчу 2:1 і далі йде «Дніпро».

Нагадаємо, що в ¼ Ліги Європи вийшло і київське «Динамо», яке на власному полі розбило англійський «Евертон» з рахунком 5:2.

Жеребкування 1/4 фіналу – відбудеться завтра в швейцарському Ньоні.

Фото: football-side.com