ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міськрада не дозволила нардепці приймати людей у театрі

|

Депутати Львівської міської ради відмовилися надавати народному депутату України Ірині Подоляк в оренду приміщення на вулиці Городоцькій, 36. За відповідну ухвалу проголосувало лише 19 депутатів, передає кореспондент Львівського порталу із сесійної зали.

Питання поставили на голосування без обговорення. Після негативного результату депутати запитали в міського голови Андрія Садового навіщо нардепці знадобилося приміщення в театрі. Як відомо, за цією адресою розміщений Львівський драматичний театр імені Лесі Українки. Андрій Садовий відповів, що сам не підтримує цієї ухвали. Водночас мер міста пояснив, що міська влада намагається надати можливість кожному народному депутату-мажоритарнику зі Львова приймати громадян у своєму місті.

Нагадаємо, Ірина Подоляк була обрана до Верховної ради на позачергових парламентських виборах 2014 року. Вона балотувалася, як депутат-мажоритарник від партії мера Львова «Об’єднання «Самопоміч». До обрання народним депутатом І.Подоляк очолювала управління культури Львівської міської ради.

Фото: society.lb.ua