ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть побавитись в «Ігри розуму»

|

Мережа EscapeQuest відкрила чергову локацію у Львові. З 21 березня винахідливі львів’яни зможуть зачинитися в кімнаті «Ігри розуму» на Богдана Лепкого 12. Про це Львівському порталу повідомили організатори  заходу.

Компанія EscapeQuestо дна  з перших почала  відчиняти квест-кімнати в Україні,  стартувавши в Києві минулого року.  Вже на початку цього року за кількістю кімнат лідирує Львів. Зараз для львів’ян і гостей міста працює 5 кімнат: «Райвідділ», «Загадка Моріарті», «Тесла», «Джокер», «Ігри розуму».

Всі кімнати EscapeQuest  відрізняються сценарієм і ступенем складності. Новачкам рекомендується спочатку зачинятися в кімнатах середньої та низької складності. Сценарій нового квесту заснований на стрічці «Ігри Розуму». Традиційно, за правилами квестів,  в кімнаті зачиняють команду з 2-4  осіб. Гравці повинні вибратися за 60 хвилин. Учасники шукають підказки, розгадують головоломки, працюючи в команді..

В ігрових приміщеннях встановлена система відеоспостереження, тож  безпека гравців під контролем операторів. Якщо гравцям потрібна допомога, вони можуть зв’язатись з ними через гучний зв`язок.

Вартість гри для команди: 300-400 грн. в залежності від дня тижня та часу.

Забронювати гру заздалегідь можна тут.

Фото: організаторів