ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати спантеличені – з порядку денного зникають питання. Підозрюють Садового

|

Депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк на сьогоднішньому пленарному засіданні сесії ЛМР висловив занепокоєння з приводу дивного зникнення з порядку денного окремих питань. На думку депутата, це явище починає набувати системного характеру, передає кореспондент Львівського порталу.

«При опрацюванні документів, що готуються на чергову сесію міської ради, я виявив факти безпідставного виключення питань з порядку денного. Така практика широко застосовувалася і при формуванні порядку денного попередніх сесій», – заявив В.Гірняк. Депутат наголосив, що недопуск документів на розгляд сесії грубо порушує вимоги ЗУ «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності».

Володимир Гірняк заявив, що з розгляду сьогоднішньої сесії ЛМР міський голова Львова Андрій Садовий вилучив близько 40-ка питань, які підготували і навіть завізували виконавчі органи та комісії ради. На переконання депутата, мер міста в такий спосіб просто затягує прийняття рішень та порушує права львів’ян.

«Крім того, я виявив неодноразові факти невиправданих звернень до суду від імені Львівської міської ради, зокрема для оскаржень ухвал сесії. Такі дії теж призводять до безпідставної витрати бюджетних коштів», – наголосив депутат ЛМР.

Відтак В.Гірняк зажадав від міського голови пояснень щодо мотивів вилучення добре підготовлених питань з порядку денного сесій Львівської міської ради.

Фоо: Львівський портал