ОСТАННІ НОВИНИ

Про революції в історії розповість Ярослав Грицак

|

Львівський осередок міжнародної студентської організації BEST запрошує усіх охочих на лекцію відомого українського публіциста та професора Ярослава Грицака. Зустріч відбудеться в рамках проекту «П’ята пара» 26 березня о 16 годині в 210 аудиторії ІV навчального корпусу Львівської політехніки (вул. Митрополита Андрея, 3). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Тема лекції «Революції в історії». Цього разу організатори дали змогу аудиторії самостійно обрати ключову тему заходу.

«Раніше тему лекції обирав гість. Проте, пан Ярослав запропонував декілька тем для обговорення, тож ми вирішили дати можливість аудиторії самостійно обрати, проголосувавши на сторінці події в соцмережі», – розповідає координатор «5 пари» Ігор Прощук.

«П’ята пара» – це нова форма проведення лекцій, які включають в себе живе спілкування, обмін досвідом та порадами від успішних людей. Учасники – переважно молодь, проте кожен охочий може відвідати лекцію незалежно від віку і місця навчання. Участь є абсолютно безкоштовною. На сьогодні своїми знаннями вже поділилися представники Київської школи економіки та Львівської бізнес школи Павло Шеремета, Михайло Колісник. Також лекторами були Дмитро Шимків та мер Львова Андрій Садовий.

Фото: uk.wikipedia.org