ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи лякають наступом (мапа)

|

Російсько-терористичні війська продовжують проводити приховане нарощування своїх угруповань поблизу лінії розмежування, активізують розвідку із використанням БПЛА (лише за минулу добу зафіксовано 3 таких епізоди) та радіолокаційну розвідку. Про це повідомили в Інформаційно-аналітичному цен6трі РНБОУ, передає кореспондент Львівського порталу.

З метою поширення панічних настроїв на територіях, що контролюються українською владою, бойовики цілеспрямовано поширюють інформацію про підготовку до наступу на різних напрямках,причому дата початку анонсованого нападу постійно переноситься. Такі дані оприлюднив сьогодні на брифінгу речник штабу Антитерористичної операції  полковник Андрій Лисенко.

Кількість збройних провокацій проти українських військових залишається стабільною. Фактів роботи ворожої артилерії по наших позиціях не зафіксовано, проте були випадки використання бронетехніки НЗФ проти українських бійців, працюють ворожі снайпери. Місцями найбільшого напруження залишаються населені пункти на схід від Маріуполя, район Донецького аеропорту, села поблизу Бахмутської траси.

 

Ілюстрація patrioty.org.ua
Інфографіка РНБОУ