ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові учасник АТО подав до суду через обмеження прав на безкоштовний проїзд

|

Керівник медичної служби добровольчого батальйону “Січ” свободівець Костянтин Василькевич звернувся до суду з позовом про скасування рішення виконавчого комітету Львівської міської ради, яким обмежили львів`янам право на пільговий проїзд у міському автотранспорті. Про це Львівському порталу повідомив голова фракції ВО “Свобода” у ЛМР Любомир Мельничук.

На думку К.Василькевича, українське законодавство не передбачає права виконавчого комітету обмежувати час дії посвідчень пільгових категорій пасажирів.

«Я звернувся до Галицького районного суду Львова із позовом про скасування цього рішення та з клопотанням про забезпечення позову, аби зупинити дію рішення виконкому на час розгляду справи в суді», – повідомив Костянтин Василькевич.

Нагадаємо, виконавчий комітет Львівської міської ради 10 березня прийняв рішення щодо обмеження дії посвідчень пільгової категорії населення у міському автотранспорті. Тепер пільговики можуть безкоштовно користуватися маршрутками лише з 10 до 16 години. В інший час вони повинні оплатити повну вартість проїзду.