ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий уже натякає на неминучість підняття цін на проїзд

|

Міський голова Львова Андрій Садовий не бачить біди в тому, що прокуратура почала оскаржувати рішення виконкому Львівської міської ради щодо обмеження права пільгових категорій громадян на проїзд у міському автотранспорті.

У коментарі Львівському порталу мер Львова назвав таку реакцію прокуратури нормальною. «Це є нормально. Важливо, щоб кожен документ був чітко розглянутий і досліджений», – сказав А.Садовий.

Міський голова також зізнався, що зараз у мерії все ж не виключають можливості зростання цін на проїзд і на даний момент чиновники намагаються визначити максимальну межу, до якої можна буде підняти тариф.  

«Зараз ми вираховуємо цю максимальну планку, до якої можна буде підійти. Але рішення все одно прийматиме громада. Будуть дебати, дискусії. Бо з однієї сторони важливо, щоб транспорт якісно їздив, а з другої, щоб люди мали можливість заплатити», – сказав А.Садовий.

Нагадаємо, раніше львівський мер заявляв, що є категоричним противником підняття цін на проїзд у міському автотранспорті.

Щоб полегшити навантаження на перевізників, які заявили про кризу галузі через різкий стрибок цін на пальне, виконком ЛМР прийняв рішення, яким обмежив дію посвідчень на безоплатний проїзд – тепер вони діють лише з 10 до 16 години.

Прокуратура Львівської області назвала таке рішення антиконституційним і почала процес його оскарження